Hitta rätt kaffemaskin för dig

Funderar du på att investera i en kaffemaskin eller en espressomaskin? Med det breda utbudet som finns idag kan det vara utmanande att bestämma vilket alternativ som passar dig bäst. Det är helt naturligt att känna sig osäker när du står inför valet av en espressomaskin. Ett bra val är att välja mellan de professionella kaffemaskiner du kan hitta hos rRebel. De har espressomaskiner, kaffebryggare och kvarnar för både hemmabruk och för professionellt bruk. Här nedan kommer några värdefulla punkter som kan hjälpa dig att fatta ett informerat beslut när du väljer din espressomaskin.

Helautomatiska espressomaskiner

Ett alternativ då det kommer till espressomaskiner att överväga är den helautomatiska varianten. Denna maskin är i princip en allt-i-ett-lösning, som tar hand om alla steg åt dig. Den kan självständigt mala kaffet, extrahera det, skumma mjölken och mycket mer. Allt detta åstadkoms med en enkel knapptryckning, och i många fall finns det smarta förinställningar av olika alternativ enligt dina preferenser.

Halvautomatiska espressomaskiner

En annan möjlig maskin är den halvautomatiska espressomaskinen. Den har en del automatiserade funktioner, såsom temperaturkontroll och en automatiserad pump. Det som denna modell inte har det är programmerbara alternativ. Det är du själv som måste se till att både mala och dosera kaffet, medan maskinen i sig löser det med det nödvändiga trycket för att brygga espresso

Manuella espressomaskiner

Känner du att du vill göra det mesta i hela processen med att brygga espresso, ja då är det smart välja den manuella espressomaskinen. Det eftersom då är alla delarna helt manuella.

Köp en professionell kaffemaskin

Oavsett om du är ute efter en espressomaskin för att ha hemma i ditt eget kök, eller i din kaffebar där du jobbar, så har rRebel det du behöver. De erbjuder bland annat professionella espressomaskiner, kaffebryggare och kvarnar. Det från märken som La Marzocco, Mahlkönig, Ditting, Poursteady, Bunn och många fler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *